Στην Κω ο Yφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής - Θα επισκεφθεί το HOT SPOT

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Kosnews24.gr την Κω αναμένεται να επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 25 Οκτωβρίου ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής .
Ο κ. Στεφανής ανέλαβε τον συντονισμό των διάφορων υπηρεσιών των Υπουργείων που εμπλέκονται στην μετακίνηση και μετεγκατάσταση προσφύγων στο εσωτερικό της χώρας, έτσι ώστε να υπάρξει αποσυμφόρηση των νησιών.
Κατά την επισκέψή του αύριο ο Υφυπουργός θα μεταβεί και στο HOT SPOT στο Πυλί για να διαπιστώσει τις συνθήκες που επικρατούν.

kosnews24

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά