Στρατιωτικός πυροβόλησε και σκότωσε το σκυλάκι γειτόνισσας, σε χωριό του Διδυμοτείχου











Ένα φρικιαστικό περιστατικό έχει αναστατώσει τους πάντες και όχι μόνο τους φιλόζωους στον Έβρο. Στρατιωτικός σε χωριό του Διδυμοτείχου πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε το σκυλάκι της γειντόνισσας του.

Το περιστατικό συνέβη σύμφωνα με πληροφορίες στο χωριό Κουφόβουνο του Διδυμοτείχου. Εκεί υπηρετούσε την θητεία του ο συγκεκριμένος ΕΠΟΠ και δίπλα στο σπίτι που νοίκιαζε έμενε η 73χρονη με το σκυλάκι, το οποίο μπήκε στην αυλή της και το σκότωσε με καραμπίνα, σύμφωνα με όσα έγραψε η σελίδα “ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΖΩΑ” στο facebook. Η εκτέλεση-δολοφονία του τετράποδου που “συντρόφευε” την ηλικιωμένη γυναίκα καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε. Επειδή όμως πρόκειται για στρατιωτικό, προφανώς θα ααχοληθεί η Στρατιωτική Δικαιοσύνη με το πολύ σοβαρό παράπτωμα του.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Οκτωβρίου και το θέμα αρχικά απασχόλησε μόνο την μικρή κοινωνία του χωριού, αλλά η δημοσιοποίηση του στα μέρσα κοινωνικής; δικτύωσης προκάλεσε πολές και έντονες αντιδράσεις, αφού παρόμοιες φρικιαστικές ενέργειες συμβαίνουν συχνά σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

enanews

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά