Λαμπερά εγκαίνια για την Ευζωνική στολή στην 1η Στρατιά



Λαμπερά ήταν τα εγκαίνια της έκθεσης για την Ευζωνική στολή, που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην 1η Στρατιά Λάρισας, με τις αρχές της πόλης να δίνουν το παρών.
Η έκθεση είναι επισκέψιμη στην «Αίθουσα Τιμών ΑΝΤΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ», της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ (Στρατόπεδο «ΣΤΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ») και τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Αντιπτέραρχο (Ι) Γρηγόριο Πρεζεράκο, ενώ διοργανώνεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 και της συμπλήρωσης 150 χρόνων από την ίδρυση της Προεδρικής Φρουράς.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε:
Αγιασμό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου.
Συνοπτική παρουσίαση της ιστορίας και των δράσεων της Προεδρικής Φρουράς.
Χαιρετισμό του Διοικητή 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Φλώρου και του Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας Αντιπτεράρχου (Ι) Γρηγορίου Πρεζεράκου.
Ξενάγηση των παρευρισκομένων:
Στην έκθεση πινάκων, από προσωπικό της Προεδρίας της Δημοκρατίας.
Στην «Έκθεση Πολεμικής Ιστορίας», από προσωπικό της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ.
Στην  υπόψη εκδήλωση συμμετείχαν οι Θρησκευτικές, Πολιτικές, Στρατιωτικές Αρχές της πόλης, αντιπροσωπεία του επιτελείου της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ και πλήθος πολιτών.
Τέλος, θα είναι ανοικτή για το κοινό. Για την διευκόλυνση των επισκεπτών η πρόσβαση θα πραγματοποιείται από την Κεντρική Πύλη του Στρατοπέδου, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, έναντι της οδού Σμολένσκυ.
Ώρες λειτουργίας:
Από Πέμπτη 24 έως Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, 09:00-14:00 και 18:00-20:00.
Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, 09:00-14:00.
Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια:
Φωτό: Ανδρέας Τσιβούλης

tinealarissa
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά