Στο λιμάνι του Βόλου φτάνει αύριο το πλοίο που μεταφέρει αμερικανικά ελικόπτερα



Στο λιμάνι του Βόλου θα καταπλεύσει αύριο αμερικανικό πλοίο που μεταφέρει ελικόπτερα και εξοπλισμό για την 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ.
Η 3η Ταξιαρχία Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ ξεκίνησε  ήδη τη μεταφορά από τη Γερμανία στο Στεφανοβίκειο, ελικοπτέρων, χειριστών, τεχνικού και βοηθητικού προσωπικού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το αμερικανικό πλοίο μεταφέρει επιθετικά ελικόπτερα Apache, μεταφορικά Chinook αλλά και BlackHawk πολλαπλών ρόλων.
Η άφιξή του στο λιμάνι του Βόλου θα γίνει αύριο το βράδυ, μόλις αποπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο, που θα βρίσκεται στην πόλη από το πρωί.
Οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τους Αμερικανούς ήδη υπάρχουν αλλά αναμένεται να εκσυγχρονιστούν και να επεκταθούν
Είναι η 3η συνεχή χρονιά που έρχονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Στεφανοβίκειο Βόλου οι Αμερικανοί «ελικοπτεράδες» και θα παραμείνουν για αρκετούς μήνες. Καθιερώνεται με αυτόν τον τρόπο σχεδόν ως μόνιμη η ετήσια συνεργασία και συνεκπαίδευση με τους Έλληνες συναδέλφους τους της Αεροπορίας Στρατού.
Στα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται να φτάσουν στο Βόλο και οι κομμάντος της 173ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας

e-thessalia
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά