Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών στη Λήμνο. Συγκίνηση και υπερηφάνεια για τα νιάτα που ορκίστηκαν πίστη στην Πατρίδα!

Σήμερα  Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στο Στρατόπεδο ΑΝΘΛΧΟΥ ΚΑΡΔΑΜΗΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο Λιβαδοχώρι της Λήμνου, πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των Δ ΕΣΣΟ  νεοσύλλεκτων οπλιτών του Στρατού Ξηράς.
Συνοδευόμενοι από γονείς, συγγενείς και φίλους, οι νεοσύλλεκτοι, ορκίστηκαν να προστατεύουν κάθε σπιθαμή ελληνικής γης σε μια τελετή που είχε ανάμεικτα τα συναισθήματα της περηφάνιας!
Ακολούθησε στρατιωτική παρέλαση και αμέσως μετά ο Διοικητής Ταξίαρχος Γεώργιος Βακλατζής μίλησε στους συγγενείς και φίλους των οπλιτών και τους ευχήθηκε καλή θητεία! 
limnosreport
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά