ΠΝ: Τζελίλης, Κούρος και Τζαμάκος στην Αρκαδία- Βραβεύτηκε ο αντιπλοίαρχος Γ. Κούρος


ΠΗΓΗ ΑΠΟ ARCADIASPOT.GR

Σήμερα το πρωί το Ίδρυμα Παπανικόλα στη Πιάνα Αρκαδίας συμπλήρωσε 24 χρόνια παρουσίας στο χωριό, μια όμορφη γιορτή όπου βράβευσε μεγάλους και μικρούς αλλά έδωσε και τιμητικές διακρίσεις! Εκεί ήταν το Arcadiaspot με αποκλειστικό ρεπορτάζ που κάλυψε την εκδήλωση.

Άνθρωποι που έχουν διακριθεί απο τον χώρο των γραμμάτων, της ιατρικής και του αθλητισμού, Αρκάδες που έχουν γίνει ξακουστοί ήταν εκεί.

Μαζί με τον Ιδρυτή κ Παπανικόλα παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Κανελλόπουλος Αλέξανδρος. ο ιατρός και Πρόεδρος ιδρύματος Σχίζα Σωτηρόπουλος Δημοσθένης, οι Καθηγητές Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Σολδάτος και Ιωσήφ Χασσίδ, ο Ολυμπιονίκης Τζελίλης Γιώργος, ο υπερμαραθωνοδρόμος Αρκάς Γιάννης Κούρος  και ο Τζαμάκος Γεώργιος Πλοίαρχος ΠΝ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Ιδρυτή κ. Παπανικόλα , συνεχίστηκε με την εξαιρετική πολύ ενδιαφέρουσα  ομιλία για την επιχειρηματικότητα του καθηγητή Πανεπιστημίου κ. Ιωσήφ Χασσίδ και έκλεισε με βραβεύσεις σε μαθητές, στους γηραιότερους του χωριού αλλά και με τις τιμητικές διακρίσεις στον Γιάννη Κούρο και τον Γιανναρά Χαράλαμπο οι οποίοι ευθύνονται και για την έλευση της Ολυμπιακής φλόγας απο το χωριό πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Σίδνευ.

Ρεπορταζ Βάλια Αμπατζή

Δείτε το βίντεο:





(τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ξεχωριστά και οι συνεντεύξεις στο site μας)

ΔΕΙΤΕ ΌΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ:










Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά