Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς

Του Ηλία Προύφα

Στην επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στη Θεσσαλονίκη, ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.
Μαζί με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής  Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, Κώστα Γκιουλέκα, Μητροπολίτες των νέων χωρών και εκπροσώπους φορέων, ο ΑΓΕΣ παρευρέθηκε πριν λίγη ώρα σε τελετή για τη ''Βυζαντινή Θεσσαλονίκη'', στο Βυζαντινό μουσείο της συμπρωτεύουσας.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, συνοδευόταν από το Διοικητή του Γ΄ΣΣ, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα.
Δείτε φωτό που κατέγραψε το kranosgr:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:
https://kranosgr.blogspot.com/2019/10/blog-post_846.html

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά