Μανιάτης ο έχων το πρόσταγμα στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Μανιάτης ο έχων το πρόσταγμα στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

Ο Μανιάτης Υποστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος θα έχει το γενικό πρόσταγμα στη φετινή στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ο ανώτατος αξιωματικός είναι από τον περασμένο Μάρτιο, διοικητής της ΙΙ Μηχανοκίνητης (Μ/Κ) Μεραρχίας Πεζικού που εδρεύει στην Έδεσσα.
Τον Υποστράτηγο, που έλκει καταγωγή από το Γύθειο, ο κ. Γεώργιος Βλαχάκος περιγράφει χαρακτηριστικά ως «έναν άριστο αξιωματικό που τιμά την καταγωγή του και χαίρει της καθολικής αποδοχής απο το σύνολο του προσωπικού του Στρατού Ξηράς.  
Πριν από δυο χρόνια είχε διατελέσει με απόλυτη επιτυχία ως στρατιωτικός διοικητής στη Χίο».

lakonikos.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά