Τραγικές στιγμές στο Νευροκόπι: «Ψηλά, ψηλά» ψέλλιζε η μητέρα του Στάθη Τσιτλακίδη – Με φωτογραφία του η αρραβωνιαστικιά του

 






κηδεία Τσιτλακίδη© Παρέχεται από: enikos.gr

Τραγικές στιγμές στο Νευροκόπι και συγκεκριμένα στο χωριό Γρανίτης. Πριν από λίγη ώρα έφτασε στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών η οικογένεια του άτυχου Στάθη Τσιτλακίδη, ο οποίος σκοτώθηκε όταν κατέπεσε το Phantom F-4 στην Ανδραβίδα.

Η μητέρα του με δάκρυα στα μάτια, κοιτούσε συνεχώς τον ουρανό και το μόνο που ψέλλιζε ήταν «ψηλά, ψηλά».

Λίγα λεπτά αργότερα, στην εκκλησία κατέφτασε υποβασταζόμενη και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και η αρραβωνιαστικιά του άτυχου σμηναγού, Μαρία, η οποία κρατούσε σφιχτά στα χέρια της μια κοινή φωτογραφία με τον Στάθη Τσιτλακίδη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, makthes.gr.



οικογένεια Τσιτλακίδη© Παρέχεται από: enikos.gr


αρραβωνιαστικιά Στάθη Τσιτλακίδη© Παρέχεται από: enikos.gr

Λίγες ώρες μετά το «τελευταίο αντίο» στον Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι λένε σήμερα το ύστατο χαίρε στον κυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους.




Το κλίμα στο χωριό Γρανίτης είναι βαρύ και οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες. Την ίδια ώρα, εκατοντάδες είναι τα στεφάνια που τοποθετήθηκαν από νωρίς το πρωί στην είσοδο του Ιερού Ναού, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Με απόφαση της δημοτικής Αρχής τα σχολεία της περιοχής σήμερα είναι κλειστά, ενώ μετά τις 11:00 και οι υπηρεσίες του Δήμου θα πάψουν να λειτουργούν.

Μεταξύ αυτών που απέστειλαν στεφάνια είναι και η οικογένεια του πιλότου Γεωργίου Μπαλταδώρου. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος, σκοτώθηκε τον Απρίλιο του 2018 στην Σκύρο. O πιλότος της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε με Mirage 2000-5 από τη βάση της Σκύρου σε προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών στη Μυτιλήνη, το πρωί της 12ης Απριλίου 2018. Κατά την επιστροφή στη βάση, το μαχητικό έπεσε στα ανοιχτά της Σκύρου, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί.

Οι γονείς του Τσιτλακίδη είναι συντετριμμένοι και αποφάσισαν κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να μοιράσουν μπομπονιέρες με κουφέτα και λευκά τριαντάφυλλα. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να δηλώσουν ότι ο Στάθης δεν πρόλαβε καν να παντρευτεί και, ουσιαστικά, καλούν συγγενείς, φίλους σε έναν «διαφορετικό γάμο» του παιδιού τους.

msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά