Στον δήμαρχο Λαρισαίων αντιπροσωπεία του Συλλόγου ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ν. Λάρισας και της διοίκησης του 303 ΠΕΒ

 


Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Νομού Λάρισας και της Διοίκησης του 303 ΠΕΒ, επισκέφτηκαν σήμερα το πρωί τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, σε μια επίσκεψη πού είχε μεν εθιμοτυπικό χαρακτήρα (στο πλαίσιο γνωριμίας του Διοικητή του 303 ΠΕΒ με τον Δήμαρχο) αλλά περιλάμβανε και συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Μονάδες που εκπροσωπεί το Σωματείο μας και ιδιαίτερα το σοβαρό θέμα του αμιάντου στο 303 ΠΕΒ!

Στο γραφείο του Δημάρχου βρέθηκε από πλευράς Σωματείου ο Πρόεδρος Σκορδούλης Απόστολος και ο Ταμίας Μπελούλης Γεώργιος ενώ από πλευράς Διοίκησης του 303 ΠΕΒ, παρευρέθηκαν ο Διοικητής Σχης(ΤΧ) Κωνσταντίνος Μπούρης και η Διευθύντρια Ποιοτικού Ελέγχου κ. Ευτυχία Πανάγου, οι οποίοι αντάλλαξαν και εθιμοτυπικά δώρα με τον Δήμαρχο!

“Η όλη συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας σε μια μελλοντική επίσκεψη στο χώρο του Εργοστασίου!

Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λαρισαίων για την άψογη φιλοξενία αλλά και για την κατανόηση των σοβαρών προβλημάτων μας!” αναφέρει ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ ΓΕΣ Νομού Λάρισας σε σχετική ανακοίνωση.

/www.onlarissa.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά