Σουφλί: Έκλεψαν βανάκι της Συνοριοφυλακής το οποίο βρισκόταν έξω από την υπηρεσία

 

Αστυνομία
Eurokinissi

Το βανάκι μάλλον έμεινε ξεκλείδωτο από τους Συνοριοφύλακες που το χρησιμοποιούν και ο άγνωστος ή οι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να το κλέψουν

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί από χθες το απόγευμα στο Σουφλί, όταν διαπιστώθηκε ότι εκλάπη συμβατικό βανάκι μπροστά από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Συφλίου, στο οποίο και ανήκε και χρησιμοποιούνταν για μεταφορά λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, το βανάκι μάλλον έμεινε ξεκλείδωτο από τους Συνοριοφύλακες που το χρησιμοποιούν και ο άγνωστος ή οι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να το κλέψουν. Όταν έγινε αντιληπτό αυτό, σήμανε συναγερμός, περιπολικά κυκλοφορούσαν μέσα στο Σουφλί και όχι μόνο, αναζητώντας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο της Συνοριοφυλακής.

Τελικά αυτό εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στον Μαίστρο Αλεξανδρούπολης, μετά από συνεχείς έρευνες.

Μάλιστα, σήμερα βρέθηκε στο Σουφλί ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Λάμπρος Τσιάρας, προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τι ακριβώς συνέβη. Από τις Αρχές εικάζεται ότι το όχημα έκλεψε κάτοικος της περιοχής που είναι… γνωστός για τέτοιες ενέργειες, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής.


newsbomb.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά