Διάρρηξη σε σπίτι αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού – Έκλεψαν 10 υπηρεσιακά τηλέφωνα


περιπολικό© Παρέχεται από: enikos.gr

Διάρρηξη σε σπίτι ανθυποπλοίαρχου του Πολεμικού Ναυτικού στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Πέμπτης, οι δράστες εισέβαλαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου διαμένει, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα ενός υπνοδωματίου.

Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού, αφαίρεσαν ένα σακίδιο πλάτης το οποίο περιείχε δέκα υπηρεσιακά τηλέφωνα και κοσμήματα εκτιμώμενης αξίας περίπου 4.000 ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αιγάλεω που λαμβάνει μαρτυρίες και συλλέγει υλικό από κάμερες ασφαλείας για να φτάσει στον εντοπισμό των διαρρηκτών.

msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά