Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού κατάταξης Μονίμων Αξιωματικών Διερμηνέων του Στρατού Ξηράς
Οι βάσεις της βαθμολογίας με την οποία θεωρείται επιτυχών ο/η υποψήφιος-ια για κάθε κύρια και δευτερεύουσα ξένη γλώσσα, καθώς και η σειρά επιτυχίας στο διαγωνισμό κάθε υποψηφίου, καθορίζεται στο άρθρο 9του π.δ. 300/2002

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, κυρώθηκαν οι Πίνακες επιτυχόντων υποψηφίων για το Διαγωνισμό Κατάταξης Μονίμων Αξιωματικών Διερμηνέων του Στρατού Ξηράς.


Ο Γενικός Πίνακας Επιτυχόντων - Αποτυχόντων υποψηφίων, φαίνεται εδώ.

Οι Πίνακες Επιτυχόντων για κάθε κύρια ξένη γλώσσα, φαίνονται όπως παρακάτω:

Αγγλικά,

Γαλλικά,

Γερμανικά,

Τούρκικα.

Οι βάσεις της βαθμολογίας με την οποία θεωρείται επιτυχών ο/η υποψήφιος-ια για κάθε κύρια και δευτερεύουσα ξένη γλώσσα, καθώς και η σειρά επιτυχίας στο διαγωνισμό κάθε υποψηφίου, καθορίζεται στο άρθρο 9του π.δ. 300/2002.

Τις κενές θέσεις διερμηνέων για κάθε γλώσσα καταλαμβάνουν κατά σειρά επιτυχίας οι υποψήφιοι που αναγράφονται στους ανωτέρω κυρωμένους πίνακες επιτυχόντων για την αντίστοιχη γλώσσα και μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των κενών θέσεων. Οι λοιποί επιτυχόντες, χαρακτηρίζονται ως επιλαχόντες.

parapolitika.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά