Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Επιτηρητικό Φυλάκιο Παναγιάς



📌Επιτηρητικό Φυλάκιο Παναγιάς

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση εγκαινιάσαμε σήμερα μαζί με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς το ανακαινισμένο Επιτηρητικό μας Φυλάκιο. 

Όλα τα μέρη της Ελληνικής Επικράτειας τα αγαπάμε εξίσου, υπάρχουν όμως κάποια που λόγω της ιστορίας και της γεωγραφίας τους μας προκαλούν ψυχική φόρτιση, ξυπνώντας μέσα μας συναισθήματα συγκίνησης και εθνικής ανάτασης!

Η Παναγιά της Χίου και των Οινουσσών είναι ένα από αυτά τα μέρη! 

Αντικρύζοντας το ανακαινισμένο στρατιωτικό μας Φυλάκιο, που μαζί με το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής συναπαρτίζουν και συμβολίζουν από κοινού το ιερό και αδιαίρετο δίπτυχο «Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος», για το οποίο πάντα αγωνίζονταν και θα αγωνίζονται οι Έλληνες.

Θέλω να συγχαρώ τους Φρουρούς της Παναγιάς που με την άγρυπνη και αποφασιστική παρουσία τους συνιστούν τον μακρύ βραχίονα του τοπικού Σχηματισμού και των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Εξάλλου το να υπηρετεί κάποιος στην πρώτη γραμμή άμυνας της Ελλάδας, είναι Τίτλος τιμής και μεγάλης περηφάνειας. Γιατί είναι πολύ σημαντικό το ότι κρατάτε πάντοτε υψωμένη την Ελληνική Σημαία, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους, και κυματίζει υπερήφανη εδώ στις εσχατιές της Πατρίδας, ακτινοβολώντας τα ιδανικά, τις αξίες, τους αγώνες και τις θυσίες της Φυλής μας. 

Και όταν θα αντικατασταθείτε από τους επόμενους, είμαι βέβαιος ότι δεν θα την ξεχάσετε την Παναγιά. Θα την θυμόσαστε για πάντα και θα λέτε με καμάρι και συγκίνηση ότι κι εγώ υπηρετούσα κάποτε εκεί, αγρυπνώντας με το όπλο στο χέρι ώστε να μην τολμήσει ποτέ να πατήσει εχθρικό πόδι πάνω σε τούτα τα χώματα. 

Ευχαριστώ θερμά τον δωρητή κ. Βασίλειο Πατέρα που για μία ακόμα φορά έπραξε το πατριωτικό του καθήκον, προσφέροντας στο προσωπικό του Επιτηρητικού Φυλακίου της Παναγιάς τις πλέον ιδανικές συνθήκες και προϋποθέσεις, ώστε να συνεχίσει να εκπληρώνει με επιτυχία την πολύ σημαντική αποστολή του!

Καλορίζικο το ανακαινισμένο μας Φυλάκιο! 

Η Αποστολή σας είναι το Ύψιστο καθήκον σας!

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ΓΕΕΘΑ - HNDGS Εκπρόσωπος Τύπου Γενικού Επιτελείου Στρατού
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά