Εκπαιδευτικό Ταξίδι της Σχολής Ικάρων στη ΓαλλίαΑπό την Τετάρτη 8 έως την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, οι Ίκαροι IVης της Σχολής Ικάρων, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της Σχολής, Υποπτέραρχο (Ι) Κωνσταντίνο Καραμεσίνη, επισκέφθηκαν τη Γαλλία, στο πλαίσιο υλοποίησης του εκπαιδευτικού προγράμματος των τελειόφοιτων μαθητών της Σχολής.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας και Διαστήματος της Γαλλίας (Armee de L’Air et de L’Espace), καθώς και στην Αεροπορική Βάση Evreux – Fauville, όπου οι Ίκαροι ενημερώθηκαν για τη δομή και την αποστολή της γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις τους. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Μουσείο «De l’air et de l’espace», στο αεροδρόμιο Le Bourget, ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν δημοφιλή αξιοθέατα πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η μετακίνηση προς και από το Παρίσι καλύφθηκε από την αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, η οποία διέθεσε δωρεάν αεροσκάφος για την απευθείας μεταφορά των μαθητών.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά