Χανιά | Έρχεται στη Σούδα το εντυπωσιακό “Juan Carlos 1” – Το ισπανικό ελικοπτεροφόρο θα συμμετάσχει σε μεγάλη άσκηση

 

Εκτός από το γαλλικό αεροπλανοφόρο “Charles de Gaulle”, το οποίο αναμένεται να δέσει την Παρασκευή στη Σούδα, την ίδια μέρα αναμένεται να βρεθεί στα Χανιά και το ισπανικό ελικοπτεροφόρο “Juan Carlos 1”, το οποίο θα μείνει ελλιμενισμένο μέχρι τις 20 του μήνα.

Πρόκειται για ένα πλοίο εκτοπίσματος 26.000 τόνων, το οποίο ναυπηγήθηκε στην Ισπανία και ο ρόλος του είναι να διεξάγει αμφίβιες καταδρομικές επιχειρήσεις.

Έχει μήκος 230 μέτρων και φέρει αεροσκάφη Harrier και ελικόπτερα, ενώ έχει τη δυνατότητα και να αποβιβάσει άρματα μάχης σε ακτές.

Το ισπανικό πλοίο θα συμμετάσχει στην άσκηση “Neptune Strike” που θα διεξαχθεί από τις 20 ως τις 28 Φεβρουαρίου ανοικτά της Κρήτης.

zarpanews.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά