Πέθανε ενώ χόρευε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω

 


Πέθανε ενώ χόρευε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω
aegeanews.gr



Ο 62χρονος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω1.7kSHARES

Ισχυρό σοκ
 προκάλεσε το βράδυ, της Παρασκευής, 24 Φεβρουαρίου, εν μέσω εορταστικών εκδηλώσεων, η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του Προέδρου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω Ιάκωβου Φλεριανού ο οποίος ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και κατέρρευσε έπειτα από ένα χορό κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της βασιλόπιτας της Ένωσης, στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.

Όπως έγινε γνωστό από τον ιστότοπο aegeanews.gr, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κω, όμως έπειτα από λίγα λεπτά εξέπνευσε, παρά τις προσπάθειες επαναφοράς, σε ηλικία 62 ετών.

Ένας άξιος και ικανότατος αξιωματικός του στρατού ο οποίος διετέλεσε Διοικητής σε μονάδες του νησιού και στην συνέχεια στέλεχος στην τοπική ΕΥΠ.

Άνθρωπος του καθήκοντος, αξιοπρεπής, σοβαρός, ευγενικός, ήρεμος, διακριτικός, μετρημένος.

Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος και πρόεδρος στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Κω, με διαρκή παρουσία σε όλες τις δράσεις των ενόπλων δυνάμεων.

Ασχολήθηκε επίσης με τα κοινά ως μέλος της Δημοτικής παράταξης Δύναμη Αλλαγής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της σε ΔΣ επιτροπών, οργανισμούς και επιχειρήσεις του δήμου.


Πέθανε ενώ χόρευε ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Κω - Newsbomb - Ειδησεις - News

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά