Νέες δωρεές στο Μουσείο ΔιαβιβάσεωνΠαραδόθηκαν και τοποθετήθηκαν σήμερα νέα υλικά στο Μουσείο ΔΒ, ΔΩΡΕΕΣ του εκλεκτού φίλου συλλέκτη Ευθύμιου Γουργουρή.

Ενας δέκτης βραχέων MARCONI R-1475, ένας ναυτικός πομποδέκτης συχνοτήτων ανάγκης SOLAS που επιπλέει στη θάλασσα, ένα πλαίσιο κυψελών τηλεφωνικού πίνακα F+F και πολλά παρελκόμενα πομποδεκτών που συμπληρώνουν αυτούς που ήδη υπάρχουν στο Μουσείο.
Για ακόμη μία φορά έδειξε έμπρακτα την αγάπη του για τη διατήρηση της ιστορίας, τον ευχαριστούμε θερμά κι ελπίζουμε να τον μιμηθούν και άλλοι.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά