Κρήτη: Ο στρατιωτικός, η πρόταση γάμου και η απάτη μια μέρα πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου












Η απάτη στο Ρέθυμνο αποκαλύφθηκε και μια 34χρονη γυναίκα τρέχει και δεν φτάνει, για να πάρει πίσω τα χρήματα που έχασε…

Για σχεδόν ένα μήνα πίστευε πως είχε βρει τον άντρα της ζωής της. Τώρα ξέρει τι ακριβώς ήθελε μέσα από τις συνομιλίες και τους όρκους αγάπης που έδινε, αλλά και ποια ήταν τα δικά της λάθη στο Ρέθυμνο, που της στοίχισαν 2.500 ευρώ. Ο λόγος για μία 34χρονη που έκανε καταγγελία στην αστυνομία για απάτη. Πήρε τα πράγματα με χρονική σειρά και ζήτησε να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, για να πάρει τα χρήματα που έχασε πίσω.




Ο στρατιωτικός που… ήθελε να την παντρευτεί ήταν απατεώνας που της έφαγε χρήματα. Μια 34χρονη από το Ρέθυμνο, τυφλώθηκε από έρωτα και περίμενε τον «καλό» της να έρθει από τα ξένα για να τη ζητήσει σε γάμο. Αντιλήφθηκε την απάτη λίγο πριν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Η γυναίκα από το Ρέθυμνο ακολούθησε τις οδηγίες του μελλοντικού συζύγου, τον οποίον «γνώρισε» στις 20 Ιανουαρίου και έκανε το λάθος να ενεργοποιήσει το λινκ που της έστειλε.




Σύμφωνα με πληροφορίες ο «μαϊμού» στρατιωτικός είπε στην 34χρονη ότι θα πρέπει να υπογράψει κάποια χαρτιά ώστε να έρθει από Αμερική μόνιμα στην Κρήτη.

Εκείνη πιστεύοντας ότι δίνει απαραίτητα στοιχεία σε μεταφορική εταιρία, ενεργοποίησε τις διαδικασίες που τελικώς είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει περίπου 2.500 ευρω. Η γυναίκα προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: creta24.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά