Κανονικά θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το προσωπικό των Ενόπλων ΔυνάμεωνΠηγές του Υπουργείου Άμυνας, με αφορμή δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι αναβάλλεται η ψήφιση του νομοσχεδίου για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, διευκρινίζουν ότι το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί κανονικά την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, καθώς ο υπουργός ΕΘνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, αναχωρεί για επίσημο ταξίδι στη Βρετανία.


Κανονικά θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων© CNN.gr
Συγκεκριμένα οι πηγές του Υπουργείου Άμυνας, ανέφεραν:

«Με αφορμή ισχυρισμούς που δημοσιεύθηκαν σχετικώς με την αναβολή της σημερινής Ψηφοφορίας στο Σχέδιο Νόμου του ΥΠΕΘΑ, διευκρινίζονται τα ακόλουθα: Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος αναχωρεί το βράδυ προς τη Βρετανία για μια σημαντική επίσημη επίσκεψη, την πρώτη που πραγματοποιεί Έλληνας Υπουργός ύστερα από δύο δεκαετίες.

Στο πλαίσιο των επαφών που θα έχει ο κ. Παναγιωτόπουλος περιλαμβάνεται η αυριανή συνάντηση με τον ομόλογό του κ. Μπεν Ουάλλας και η τελετή υπογραφής της Διακηρύξεως Αμυντικής Συνεργασίας (Joint Vision Statement) Ελλάδας – Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία θα λάβει χώρα επί του αντιτορπιλικού “HMS Diamond” στο Πόρτσμουθ.

Σήμερα επρόκειτο να διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλή η Συζήτηση και Ψήφιση του Σχεδίου Νόμου του ΥΠΕΘΑ με θέμα: «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις», αλλά αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας. Εξ αιτίας του ήδη βεβαρυμένου προγράμματος, τόσο στις δραστηριότητες του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, όσο και στην προώθηση του Κοινοβουλευτικού Έργου, καθορίστηκε σε απόλυτη συμφωνία με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, να συζητηθεί και να ψηφιστεί το Σχέδιο Νόμου αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023. Αντικειμενικός σκοπός είναι να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση στην εφαρμογή των ευεργετικών διατάξεων που περιλαμβάνει το Νομοσχέδιο υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων»


msn
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά