Επιστολή προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα από τον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ







Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα ευχαριστεί “για την συνεργασία και την ουσιαστική σύμπραξη στο επιτελούμενο έργο του Γενικού Επιτελείου Στρατού” ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ στρατηγός Χαράλαμπος Λαλούσης, με σχετική επιστολή του.

Οπως ο Χ. Λαλούσης αναφέρει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, στην διάρκεια της θητείας του ως Αρχηγός ΓΕΣ, χάρις στην βοήθεια και υποστήριξη του περιφερειάρχη Π. Νίκα αξιοποιήθηκαν προγράμματα του ΕΣΠΑ, ενώ παράλληλα τονίζει και “την άριστη συνεργασία σε θέματα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και ακραίων καιρικών φαινομένων”.





Την επιστολή του επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου μπορείτε να δείτε εδώ:

Επιστολή
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά