Συνάντηση Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον κ. Μάριο Γιαννάκου

Την Τετάρτη 08 Φεβρουαρίου 2023 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον αθλητή υπεραποστάσεων κ. Μάριο Γιαννάκου ο οποίος κατέχει ρεκόρ και νίκες στους πιο απαιτητικούς και δύσκολους αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, συζητήσανε για την προετοιμασία του ως προς το επικείμενο ταξίδι του στην οροσειρά των Ιμαλαΐων για την κατάκτηση της ψηλότερης κορυφής του Έβερεστ, καθώς και για την περίοδο που ο κ. Μάριος Γιαννάκου υπηρέτησε στην Ε΄ Μοίρα Καταδρομών, όπου και διακρίθηκε για τις επιδόσεις του.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ τον συνεχάρη για τις επιτυχίες του, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και του επέδωσε τα λάβαρα του ΓΕΕΘΑ και της νεότευκτης Διοίκησης Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ), προκειμένου να τα υψώσει μαζί με την Ελληνική σημαία στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά