Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Γ΄ Σώματος ΣτρατούΤελετή Παράδοσης – Παραλαβής Γ΄ Σώματος Στρατού

(Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR) «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο του «ΠΕΔΙΟΥ ΑΡΕΩΣ» στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη ως εκπροσώπου του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου , η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR) «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» από τον Αντιστράτηγο Σωτήριο Κωστάκογλου στον Αντιστράτηγο Πάρι Καπραβέλο.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Πρόξενοι κρατών, Διοικητές Συμμαχικών Στρατηγείων του NATO, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος ε.α. Ηλίας Λεοντάρης, εν ενεργεία Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, εν αποστρατεία Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και λοιποί προσκεκλημένοι.
#ΕλληνικόςΣτρατός, #HellenicArmyShare on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά