ΠΟΜΕΝΣ: Χορήγηση ειδικής άδειας για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

 

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμε κ.κ. Αρχηγέ,

1.    Σύμφωνα με σχετικές εγκυκλίους, που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2021, για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων της χώρας, θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, ενώ μία (1) ημέρα αργότερα, δηλαδή την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021, θα ξεκινήσουν οι εξετάσεις για τους μαθητές της Γ΄ τάξης των ημερήσιων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας.

2.    Ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., παρακαλούμε όπως εξετάσετε τη δυνατότητα χορήγησης ειδικής αδείας, πέραν των προβλεπόμενων, στις/στους συναδέλφους μας, οι οποίες/οποίοι έχουν τέκνα τα οποία φοιτούν στις ανωτέρω τάξεις και θα συμμετάσχουν στις υπόψη Πανελλαδικές Εξετάσεις, έτσι ώστε να παρέχουν συναισθηματική και ψυχολογική στήριξη στα παιδιά τους.

3.    Επιπρόσθετα παρακαλούμε όπως η παραπάνω ευεργετική παροχή ειδικής άδειας, επεκταθεί αναλογικά και για τους συναδέλφους / συναδέλφισσες μας οι οποίοι έχουν αποφασίσει να συμμετέχουν οι ίδιοι στις Πανελλαδικές εξετάσεις προκειμένου να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους κυρίως σε τεχνικές και εξειδικευμένες  ειδικότητες.

4.   Χειριστής θέματος, Αντιπρόεδρος Μέριμνας Προσωπικού: Επισμηναγός (ΤΣΕ) Νικόλαος Παναγιωτίδης, τηλέφ. 6983 503377.

 

                                                                                                                Μετά τιμής

Για την Εκτελεστική Γραμματεία

Ο ΠρόεδροςΟ Γενικός Γραμματέας
  
Δημήτριος Ρώτας
Ασμχος (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Τχης (ΠΖ)
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά