Τσίπρας: Παραχωρούμε με νομοθετική ρύθμιση το στρατόπεδο στην Ανω Τούμπα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ



Φωτογραφία: Εurokinissi
Φωτογραφία: Εurokinissi



Ο Αλέξης Τσίπρας στο τέλος της ομιλίας του ανακοίνωσε πως η κυβέρνηση θα παραχωρήσει με νομοθετική ρύθμιση το χώρο του στρατοπέδου που βρίσκεται στην περιοχή της Ανω Τούμπας, με σκοπό ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει το νέο του γήπεδο.
Στο πλαίσιο της κεντρικής ομιλίας του στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης., ο πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας, προχώρησε σε πολλές εξαγγελίες και ένα από τα θέματα που συζήτησε ήταν αυτό του γηπέδου του ΠΑΟΚ, κάτι που είχε προαναγγείλει, από το πρωί όταν και είχε βρεθεί στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ.
Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι σε θέση να ανακοινώσω πως παραχωρούμε άμεσα με νομοθετική ρύθμιση το χώρο του στρατοπέδου που βρίσκεται στην Ανω Τούμπα για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το γήπεδο των ευρωπαϊκών προδιαγραφών που του αξίζει, όπως και σε όλη την πόλη».


Πηγή: Τσίπρας: Παραχωρούμε με νομοθετική ρύθμιση το στρατόπεδο στην Ανω Τούμπα για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ | iefimerida.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά