Ενθουσιασμένος ο Π. Ρήγας από την άσκηση «ΑΣΤΡΑΠΗ»

Ο ΑΝΥΕΘΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ «ΑΣΤΡΑΠΗ» ΑΠΟ ΤΗ Φ/Γ ΣΠΕΤΣΑΙ
 
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, σήμερα Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ και τον Αρχηγό του Στόλου Αντιναύαρχο Ιωάννη Παυλόπουλο ΠΝ, παρακολούθησε από τη Φρεγάτα ΣΠΕΤΣΑΙ, δραστηριότητες προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο της τεχνικής άσκησης ΑΣΤΡΑΠΗ 5/18.
 
Ο ΑΝΥΕΘΑ, αφού ενημερώθηκε για την εξέλιξη της άσκησης,  παρακολούθησε εκτέλεση γυμνασίου αντιμετώπισης αεροπορικής απειλής και πυρών επιφανείας.
 
Απευθυνόμενος προς τον κυβερνήτη και το πλήρωμα του πλοίου, τους συνεχάρη για την άψογη εκτέλεση της άσκησης και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τις δυνατότητες του πλοίου και γενικότερα για την ετοιμότητα και την επάρκεια του Πολεμικού Ναυτικού. Ειδική αναφορά έκανε στο έμψυχο δυναμικό, που κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω της οικονομικής κρίσης, κράτησε τα πλοία όχι μόνο αξιόμαχα αλλά και σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας. Ταυτόχρονα, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστούν τα προγράμματα συντήρησης και εξοπλισμών - με γνώμονα την υπεράσπιση του κοινωνικού συνόλου και σεβασμό στον Έλληνα φορολογούμενο - αλλά και ότι μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν δοθεί τα χρήματα τα οποία οφείλονται στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης σημείωσε ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκτιμά ιδιαίτερα τον ρόλο των Ένοπλων Δυνάμεων στην ενίσχυση της ασφάλειας της χώρας, αναγνωρίζοντας ότι ειδικά σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο κανένας δεν τόλμησε να επιβουλευτεί τα δίκαια της πατρίδα μας, γιατί όλοι ξέρουν ότι έχουμε μια δύναμη αξιόμαχη η οποία θα υπερασπιστεί την πατρίδα.















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά