1η Στρατιά: Βραδιά αφιερωμένη στον Όλυμπο


φωτό: Tsantopoulos
Μία βραδιά αφιερωμένη στον Όλυμπο από την 1η Στρατιά σήμερα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με την παρουσίαση του ντοκιμαντέρ της Ellopia Films USA «Μt Olympus the Creation».
Στην εκδήλωση συμμετείχε η στρατιωτική μπάντα της 1ης Στρατιάς αλλά και το χορευτικό της συγκρότημα παραδοσιακών χορών και ολοκληρώθηκε με την προβολή του ντοκιμαντέρ «Ολυμπος, η γέννησή του».
1η ΣΤΡΑΤΙΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ (6)
Οι παραδοσιακές φορεσιές ήταν ευγενική παραχώρηση για την εκδήλωση των: Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας, Λυκείου Ελληνίδων Βόλου, Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας Θεσσαλονίκης, Εξωραϊστικού Συλλόγου Πουρναρίου και Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού.
Στην εκδήλωση «Ο Ολυμπος οι άνθρωποι και η ιστορία του» συμμετείχε το Εργαστήρι Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής Μελωδία.
1η ΣΤΡΑΤΙΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ (4)
1η ΣΤΡΑΤΙΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ (3)
1η ΣΤΡΑΤΙΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ (2)
1η ΣΤΡΑΤΙΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ (1)
1η ΣΤΡΑΤΙΑ-ΟΛΥΜΠΟΣ (7)


larissanet


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά