Η Τριήρης «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» ολοκλήρωσε τους πλόες και θα παρευρεθεί στην επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πλόες της Τριήρους «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» για το 2018. Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ανταπόκριση των πολιτών για κωπηλασία στο μοναδικό αντίγραφο Αθηναϊκής Τριήρους του 5ου αιώνα π.Χ. ήταν εντυπωσιακή. Τα 1500 άτομα που συμμετείχαν στους προγραμματισμένους πλόες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς το δίωρο ταξίδι στο Σαρωνικό ήταν για αυτούς ένα ταξίδι στο χρόνο με σταθμό την Αρχαία Αθήνα. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμμετέχοντες και ελπίζουμε ,όσοι δεν κατάφεραν να ζήσουν αυτή την μοναδική εμπειρία λόγω πληρότητας των τελευταίων πλόων, να συμμετάσχουν στα ταξίδια που θα προγραμματιστούν για το καλοκαίρι του 2019.
Η Τριήρης «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» με την ολοκλήρωση των πλόων θα βρίσκεται στην Σαλαμίνα  την Παρασκευή 28 και Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 για τους εορτασμούς της επετείου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας και θα είναι επισκέψιμη για το κοινό.
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 : 12:00-18:00
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 : 8:00-12:00

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά