Βασικό Σχολείο Εκπροσώπων Τύπου ΝΑΤΟ (ΙΙ) 2018

  Την 21 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης του Βασικού Σχολείου Εκπροσώπων Τύπου ΝΑΤΟ (ΙΙ). Το σχολείο ήταν διάρκειας 2 εβδομάδων και κατά τη διάρκειά του, οι σπουδαστές παρακολούθησαν θεωρητικά αντικείμενα, με σκοπό να αποκτήσουν βασική γνώση της Πολιτικής «Δημοσίων Σχέσεων» του ΝΑΤΟ, καθώς και των υποχρεώσεων, των λειτουργιών και των καθηκόντων του «Αξιωματικού Δημοσίων Σχέσεων».Κατά την δεύτερη εβδομάδα, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην άσκηση «NORTHERN MESSENGER», όπου ασχολήθηκαν έμπρακτα με την οργάνωση «Γραφείου Ενημέρωσης ΜΜΕ του ΝΑΤΟ», σε προσομοιωμένο περιβάλλον επιχειρήσεων.
  Στο σχολείο συμμετείχαν 30 εκπαιδευόμενοι από 12 χώρες (Ελλάδα, Η.Π.Α., Πακιστάν, Πολωνία, Η.Α.Ε., Ιρλανδία, Εσθονία, Κολομβία, Σαουδική Αραβία, Αίγυπτο, Κίνα και Σερβία).
  Άξια ιδιαίτερης αναφοράς η επιτυχία του σχολείου, όπως αυτή περιγράφεται μέσα από τις εκθέσεις αξιολόγησης των σπουδαστών.
  Ευχόμαστε σε όλους όσους παρακολούθησαν το σχολείο καλή επιστροφή στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και στις οικογένειές τους.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά