Εκπαίδευση στην ΑΟΠΛΗ ΜΑΧΗ προγραμματίζει ο ΣΕΑΝ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

img_9717-1
ΑΟΠΛΗ  ΜΑΧΗ
Εκπαίδευση στην ΑΟΠΛΗ ΜΑΧΗ, δηλαδή στην με οποιοδήποτε τρόπο επιβίωση στο πεδίο μίας επικίνδυνης κατάστασης όταν δεν υπάρχει άλλος τρόπος αντιμετώπισης  ή σε στρατιωτικό πεδίο στην αντιμετώπιση του εχθρού δίχως πυρομαχικά ή εξοπλισμό μάχης, σώμα με σώμα, προγραμματίζει ο ΣΕΑΝ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος.
*Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση της εκπαιδευτικής δράσης είναι η δημιουργία μιας ομάδας των 6 ή 8 ατόμων
1/ Χώρος :  Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε αίθουσα, άνευ εμποδίων. Επιτρέποντος του καιρού, μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε υπαίθριο χώρο.
2/ Υλικά : πιστόλια, μαχαίρια & τυφέκια ( όλα ομοιώματα ), προκειμένου να έχουμε αληθοφανή σενάρια.
3/ Εκπαιδευτική διαδικασία :
> ομάδα των 6 ή 8 ατόμων.
> 2 μαθήματα ανά εβδομάδα της τάξεως της 1 ώρας.
> διάρκεια σχολείου 8 εβδομάδες.
4/ Κόστος μαθήματος:
>  6 € ανά άτομο.
Υπεύθυνος εκπαίδευσης: Θεόδωρος Σπ. Αθανασόπουλος, Εφ.Λοχαγός, μέλος του ΣΕΑΝ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στα e-mail:efplathin@gmail.com
seanaa.gr@gmail.com
tbrianis@gmail.com
ή στα τηλέφωνα του ΣΕΑΝ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ κάθε Δευτέρα απόγευμα 6μμ-8μμ ή στα  6976762255 και 6944367834

Θεόδωρος Αθανασόπουλος είναι:
* Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών.
* Εκπαιδευτής καράτε, από Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε
Προϋπηρεσία:
* Τεχνικός σύμβουλος της αγωνιστικής ομάδος ΚΑΡΑΤΕ στον Αθλητικό Σύλλογο Εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ από το 1987 έως και σήμερα.
* Δίδαξε στο Αμερικανικό Κολλέγιο Deere, από το 1988 έως και 1992, όπου δημιούργησε την αγωνιστική ομάδα του Κολλεγίου, η οποία, συμμετείχε στο πρωτάθλημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
* Τεχνικός Σύμβουλος στην Στρατιωτική Άοπλη Μάχη στην ΣΧΑΛ
Συμμετοχή:
α/Σε συνέδρια και σεμινάρια με κύρια θέματα όπως: ¨εξειδικευμένα προγράμματα εξασκήσεως με βάρη, προπονητική και τραυματολογία, περίδεση και πρόληψη τραυματισμών, πρώτες βοήθειες, σύνθετες μορφές εξάσκησης, υποστήριξη διατροφής και συμπληρώματα αυτής, τεχνολογία και εφαρμογή της στον Πρωταθλητισμό, άτομα με ειδικές ανάγκες (ψυχολογία- παιδαγωγική- μεθοδολογία), προσωπική εκγύμναση και στοιχεία της, διοίκηση αθλητισμού, λειτουργία αθλητικών μονάδων, στατιστική και χρησιμότητά  της στον αθλητισμό υψηλού επιπέδου, λειτουργικές διατάσεις, προπονητική και μεθοδολογία εκπόνησης προγραμμάτων παίδων-εφήβων, διαχείριση  ανθρώπινου δυναμικού και αξιολόγησή του.
β/  Σε φεστιβάλ πολεμικών τεχνών (ως διοργανωτής), μέλος οργανωτικής επιτροπής Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Καράτε το 1995, διοργανωτής τουρνουά και ημερίδων καράτε με διεθνή συμμετοχή, σύμβουλος στην επιτροπή αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας  Τζούντο από 2004 έως 2007, εκπόνηση οργανογράμματος ακαδημιών και ανεύρεσης  ταλέντων για τις πολεμικές τέχνες.
γ/Πολεμικές Τέχνες: *1ο  Dan KODOKAN JUDO
*5ο   Dan  SHOTOKAN KARATE
* 3ο  Kyu Iai Do
*  Πρωταθλητής και μέλος της  ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
fb_20150402_13_19_10_saved_picture

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά