Ομιλία ΥΦΕΘΑ κας Μαριάς Κόλλια-Τσαρουχά για τη διάκριση του περιπτέρου του ΥΠΕΘΑ

Αγαπητοί συμπολίτες, κύριε Πρόεδρε της Διεθνούς Εκθέσεως, μέλη του στρατεύματος, αξιωματικοί, στελέχη και οπλίτες, φίλοι και φίλες, συμπολίτες και συμπολίτισσες, είμαστε συγκινημένοι και περήφανοι για τη σπουδαία διάκριση του περιπτέρου μας.

Εκ μέρους του Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, σας ευχαριστώ που αγκαλιάσατε με ενθουσιασμό το περίπτερό μας και αποδείξατε για ακόμη μια φορά την αδιάρρηκτη σχέση του Ελληνικού Λαού με τις Ένοπλες Δυνάμεις, που είναι σχέση βαθιάς ενότητας, εμπιστοσύνης και θαυμασμού.

Η διάκριση του περιπτέρου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι είχε απέναντι του τα περίπτερα των μεγαλύτερων επιχειρήσεων παγκοσμίως, που έχουν πίσω τους τεράστια επιτελεία σχεδίασης και παρουσίασης. Tα στελέχη του περιπτέρου απέδειξαν και φέτος, λοιπόν, ότι ο Ελληνικός Στρατός στέκεται πάντοτε στο υψηλότερο επίπεδο γνώσης, ικανότητας και σχεδιασμού. Είναι μια από τις δομές της Ελληνικής Πολιτείας που βοηθούν την Ελλάδα να κατακτήσει το μέλλον με ασφάλεια και γνώση.

Η φετινή επιτυχία ανήκει σε όλους όσοι εργάστηκαν για το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σε εκείνους που εργάζονται καθημερινά για τον Ελληνικό Στρατό, στους αξιωματικούς και τους οπλίτες μας, που αναδεικνύουν καθημερινά το Ελληνικό Στράτευμα ως μια από τις σοβαρότερες και πιο υπεύθυνες αμυντικές δυνάμεις του πλανήτη μας. Που αποδεικνύουν έμπρακτα το απόφθεγμα του Αριστοτέλη, “Πόλεμος γαρ εστί, σχολείον αρετής”.

Εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, ευχαριστώ τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και τους επιτελείς του, τους αρχηγούς των Επιτελείων και τους συνεργάτες τους, για το έργο τους και για το υψηλό φρόνημα που εμφυσούν καθημερινά σε όλους μας.

Ειδικότερα οφείλω να ευχαριστήσω την κ Καλογιάννη, σύμβουλο του γραφείου Δημόσιων Σχέσεων και Εκδηλώσεων του ΥΠΕΘΑ, την κα Τσατσαρώνη, υπεύθυνη στρατηγικής επικοινωνίας ΥΠΕΘΑ και τον Ταξίαρχο Άγγελο Χουδελούδη, διευθυντή δημοσίων σχέσεων του ΓΕΕΘΑ, που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του Περιπτέρου.

Τέλος, για ακόμη μια φορά, θα ευχαριστήσω τη διεύθυνση της Διεθνούς Έκθεσης, τον κ. Τζήκα και κ. Ποζρικίδη και τους συνεργάτες τους, το προσωπικό της Έκθεσης, για την άψογη συνεργασία που μας προσφέρουν κάθε φορά.

Εύχομαι όλοι μαζί, με την αγάπη για την πατρίδα και τον ενθουσιασμό μας για την πρόοδο, να συνεχίσουμε να αποδεικνύουμε ότι η Ελλάδα είναι ο εγγυητής της Ειρήνης και της Προόδου στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο! Και η Θεσσαλονίκη, η πρωτεύουσα της Μακεδονίας, η νέα πρωταγωνίστρια στην Πρωτοπορία και στην Ανάπτυξη!


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά