Πέθανε το 10χρονο κορίτσι που παρασύρθηκε από μοτοσικλετιστή της ομάδας «Ζ» στη Θεσσαλονίκη


omada_z_mesa

Νοσηλευόταν διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου




Τραγική κατάληξη είχε το περιστατικό με την παράσυρση του 10χρονου κοριτσιού από μοτοσικλετιστή της ομάδας «Ζ» στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής καθώς το μικρό παιδί, όπως μετέδωσε το thestival.gr, υπέκυψε στα τραύματά του το απόγευμα του Σαββάτου.




Η 10χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο ύψος του ΙΚΕΑ.





Ο αστυνομικός προσπάθησε να αποφύγει το 10χρονο κορίτσι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο.




Η 10χρονη, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, αφού παρασύρθηκε από τον αστυνομικό, χτύπησε, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, και σε διερχόμενο λεωφορείο του ΟΑΣΘ.





Μαζί με το παιδί, βρισκόταν και η ανήλικη - περίπου 15 ετών - αδερφή της, η οποία φέρει ελαφρά τραύματα, χωρίς ωστόσο να έχει εξακριβωθεί πώς χτύπησε η ίδια.
protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά