Συνάντηση της ΠΟΜΕΝΣ με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας



Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών σε συνέχεια της ημερίδας που διεξήχθη στη ΛΑΕΔ, είχε επίσημη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη.
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. με επικεφαλής τον πρόεδρο της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. κ. Δημήτριο Ρώτα, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη, για την κατάσταση που επικρατεί στα της θεσμικής εκπροσώπησης αλλά και προβλήματα που απασχολούν τα εν ενεργεία στελέχη των Ε.Δ.
Επιβεβαιώνοντας το άριστο κλίμα της συνάντησης, ο κ. Κων. Μπακογιάννης εκδήλωσε την στήριξη του στην θεσμική εκπροσώπηση των εν ενεργεία στρατιωτικών, τονίζοντας χαρακτηριστικά, ότι δεν συνιστά επιλογή, αλλά ΑΝΑΓΚΗ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
   
Δημήτριος Ρώτας
Επγός (ΥΔΚ)
Γεώργιος Θεοδώρου
Λγος (ΠΖ)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά