Εγκαινιάσθηκε η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «190 Χρόνια Στρατιωτικής Μουσικής» στο Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου (βίντεο)

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «190 Χρόνια Στρατιωτικής Μουσικής» στο Πολεμικό Μουσείο Ναυπλίου (βίντεο)
 Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «190 Χρόνια Στρατιωτικής Μουσικής», φιλοξενείται στο παράρτημα Ναυπλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών, στο πλαίσιο των «Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς».
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου από τον Ναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Παναγόπουλο Αθανάσιο. Ακολούθησε συναυλία με το μουσικό σύνολο «Jazz Octet» της Στρατιωτικής Μουσικής ΑΣΔΥΣ.
Η έκθεση προσπαθεί να αναδείξει το έργο των Στρατιωτικών Μουσικών στην διατήρηση της Εθνικής ταυτότητας καθώς και την βοήθεια που προσέφερε στην ανύψωση του ηθικού του Στρατού και των τοπικών κοινωνιών, κατά την διάρκεια της μακρόχρονης ιστορίας του Έθνους μας.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 15 Οκτωβρίου. Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος ,οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Γκιόλας .Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης, η αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Κ.Μπόμπου, η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου ,οι στρατιωτικές αρχές του τόπου κα.


https://www.argolikeseidhseis.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά