Συνδρομή του στρατού σε περιοχές που πλήττει η κακοκαιρία

Για την ετοιμότητα του στρατού να συνδράμει  με την αναγκαία βοήθεια στις περιοχές που πλήττει η κακοκαιρία, μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας.


Ο κ.Ρήγας εξήγησε «Στο Κόκκινο» πως οι ένοπλες δυνάμεις πέρα από την προστασία της χώρας, και την ειρηνική τους στόχευση που είναι πρωταρχικός τους στόχος στηρίζουν και το κοινωνικό σύνολο.
Ο κ. Ρήγας μεταξύ άλλων εξήγησε ότι οι ένοπλες δυνάμεις, όπως έχει διαπιστώσει κατά τον ένα μήνα των νέων καθηκόντων του, «έχουν προσφέρει μεγάλο κοινωνικό έργο το οποίο ενδεχομένως δεν γίνεται αντιληπτό ευρέως, αλλά γνωστό αλλά στις τοπικές κοινωνίες είναι πάρα πολύ γνωστό».
npress
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά