Παρά τον καύσωνα η 88 ΣΔΙ συνεχίζει «μεθ ορμής ακαθέκτου»!!!


Από 3 μέχρι 7 Ιουλίου  θα φιλοξενήσει το Διοικητή και σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων(ΣΣΑΣ). Κατά τη διάρκεια της παραμονής ,οι σπουδαστές  θα πραγματοποιήσουν  επισκέψεις σε αρχαιολογικούς, θρησκευτικούς, ιστορικούς  χώρους και μουσεία. Επίσης θα παρακολουθήσουν  εκπαιδευτικές  δραστηριότητες της 88 ΣΔΙ και Μονάδων του ΠΝ και της ΠΑ .

Ταυτόχρονα, όπως είναι ήδη γνωστό, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί από 1 μέχρι 7 Ιουλίου στη ν. Λήμνο, άσκηση αξιολόγησης – επιστράτευσης Μονάδας του σχηματισμού και πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού εφέδρων.

            Το σύνολο των δραστηριοτήτων αποσκοπούν στην εκπαίδευση του προσωπικού , την ανάδειξη του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων και τη συμβολή στην εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της Περιοχής  ευθύνης της 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ».
http://www.limnosreport.gr/limnos/116449/para-ton-kafsona-i-88-sdi-synechizi-meth-ormis-akathektou/


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου