Ανενεργό πλέον το στρατιωτικό Φυλάκιο ‘Εγνατία’ στις Φέρες – Δείτε γιατί



Ανενεργό παραμένει εδώ και πάνω από μία εβδομάδα το γνωστό στρατιωτικό φυλάκιο «Εγνατία» στις Φέρες του δήμου Αλεξανδρούπολης. Αυτό σημαίνει ότι στο φυλάκιο δεν υπάρχει στρατιωτική παρουσία τις περισσότερες ημέρες και η διέλευση από το σημείο γίνεται πλέον χωρίς την επίδειξη άδειας εισόδου σε παραμεθόρια επιτηρούμενη ζώνη.
Για τους μη γνωρίζοντες, το Φυλάκιο Εγνατία βρίσκεται σε μία από τις εισόδους στην περιοχή του Δέλτα του Έβρου, το οποίο αποτελεί το ελληνοτουρκικό φυσικό σύνορο.
Ο λόγος για την σημερινή του κατάσταση είναι η έλλειψη δύναμης στις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής. Κοινώς, δεν επαρκούν τα άτομα για να «βγαίνουν οι υπηρεσίες» του φυλακίου.
Οι πληροφορίες του «R» αναφέρουν ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί σε ένα μήνα και μέχρι τότε η λύση που έχει επιλεγεί είναι η προσωρινή στελέχωση (δηλαδή παρουσία δύναμης μόνο ορισμένες ημέρες).

https://reportal.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά