Ανενεργό πλέον το στρατιωτικό Φυλάκιο ‘Εγνατία’ στις Φέρες – Δείτε γιατίΑνενεργό παραμένει εδώ και πάνω από μία εβδομάδα το γνωστό στρατιωτικό φυλάκιο «Εγνατία» στις Φέρες του δήμου Αλεξανδρούπολης. Αυτό σημαίνει ότι στο φυλάκιο δεν υπάρχει στρατιωτική παρουσία τις περισσότερες ημέρες και η διέλευση από το σημείο γίνεται πλέον χωρίς την επίδειξη άδειας εισόδου σε παραμεθόρια επιτηρούμενη ζώνη.
Για τους μη γνωρίζοντες, το Φυλάκιο Εγνατία βρίσκεται σε μία από τις εισόδους στην περιοχή του Δέλτα του Έβρου, το οποίο αποτελεί το ελληνοτουρκικό φυσικό σύνορο.
Ο λόγος για την σημερινή του κατάσταση είναι η έλλειψη δύναμης στις στρατιωτικές μονάδες της περιοχής. Κοινώς, δεν επαρκούν τα άτομα για να «βγαίνουν οι υπηρεσίες» του φυλακίου.
Οι πληροφορίες του «R» αναφέρουν ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί σε ένα μήνα και μέχρι τότε η λύση που έχει επιλεγεί είναι η προσωρινή στελέχωση (δηλαδή παρουσία δύναμης μόνο ορισμένες ημέρες).

https://reportal.gr

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου