3ο ΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:Εορτασμός του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία

3ο ΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:Εορτασμός του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου προς τιμή του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία του Θεσβίτη στο 3ο ΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ τελέσθηκε Εσπερινός

μετ΄αρτοκλασίας στο ομώνυμο Παρεκκλήσι των εγκαταστάσεων του στρατοπέδου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων και του Δκτη της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Γεωργίου Βίνιου.
Μετά το Θείο Κήρυγμα από τον Σεβασμιώτατο Ποιμένα ακολούθησε λειτάνευση της Ιεράς Εικόνας στις εγκαταστάσεις του Α/Δ και κατέληξε πάλι στον Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση πιστών από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και αντιπροσωπειών Αξκων από τις γειτονικές Μονάδες όμορων Δήμων.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δκτης της ΣΣΜ Ταξίαρχος Αθανάσιος Βοσδακίδης, ο Δκτης της ΣΑΣ Σχης (ΑΣ) Δημήτριος Σουλτανίδης ο Υπδκτης ΣΑΣ Ανχης (ΑΣ) Νικόλαος Μπινιατίδης, ο Υπδκτης του 3ου ΤΕΑΣ Ανχης( ΑΣ) κ. Γεώργιος Καραφέζης, Ο Δκτης της Π.Υ. Αλεξάνδρειας Αντιπύραρχος Αμανατίδης Γιάννης,  απόστρατοι Αξκοι, ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Στέφανος Δριστάς, ο Πρόεδρος ΟΠΑΚΟΜ κ. Σάκης Παντόπουλος κά.

 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά