3ο ΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:Εορτασμός του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία

3ο ΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:Εορτασμός του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου προς τιμή του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία του Θεσβίτη στο 3ο ΤΕΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ τελέσθηκε Εσπερινός

μετ΄αρτοκλασίας στο ομώνυμο Παρεκκλήσι των εγκαταστάσεων του στρατοπέδου παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων και του Δκτη της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Γεωργίου Βίνιου.
Μετά το Θείο Κήρυγμα από τον Σεβασμιώτατο Ποιμένα ακολούθησε λειτάνευση της Ιεράς Εικόνας στις εγκαταστάσεις του Α/Δ και κατέληξε πάλι στον Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση πιστών από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλεξάνδρειας αλλά και αντιπροσωπειών Αξκων από τις γειτονικές Μονάδες όμορων Δήμων.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Δκτης της ΣΣΜ Ταξίαρχος Αθανάσιος Βοσδακίδης, ο Δκτης της ΣΑΣ Σχης (ΑΣ) Δημήτριος Σουλτανίδης ο Υπδκτης ΣΑΣ Ανχης (ΑΣ) Νικόλαος Μπινιατίδης, ο Υπδκτης του 3ου ΤΕΑΣ Ανχης( ΑΣ) κ. Γεώργιος Καραφέζης, Ο Δκτης της Π.Υ. Αλεξάνδρειας Αντιπύραρχος Αμανατίδης Γιάννης,  απόστρατοι Αξκοι, ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Στέφανος Δριστάς, ο Πρόεδρος ΟΠΑΚΟΜ κ. Σάκης Παντόπουλος κά.

 
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου