Η Έκθεση «190 Χρόνια Στρατιωτικής Μουσικής» στα Καλάβρυτα


Μια εξαιρετική έκθεση φωτογραφιών για τα 190 χρόνια στρατιωτικής μουσικής φιλοξενούν τα Καλάβρυτα. Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε πριν από λίγο στο τουριστικό περίπτερο στην πλατεία των Καλαβρύτων ο Δήμαρχος  Καλαβρύτων κος Γιώργος Λαζουράς συνοδευόμενος από τον βοηθό Δημάρχου κ. Νίκο Μαγκαφά. Την παρουσίαση της πολύ ενδιαφέρουσας έκθεσης έκανε ο Ταγματάρχης (ΜΣ) Αθανάσιος Μανιάτης. 
Η έκθεση  περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό, αφίσες, προγράμματα συναυλιών, καθώς και αντικείμενα τα οποία αντικατοπτρίζουν ντοκουμέντα από την συγκρότηση της 1ης Στρατιωτικής Μουσικής στο Ναύπλιο το 1825 έως σήμερα.
Η έκθεση μέσα από την ιστορική περιήγηση δύο αιώνων, προσπαθεί να αναδείξει το έργο των Στρατιωτικών Μουσικών, στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας και στην ανύψωση του ηθικού του στρατού και των τοπικών κοινωνιών.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 25 Ιουλίου.
http://www.kalavrytanews.com/

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά