Η Έκθεση «190 Χρόνια Στρατιωτικής Μουσικής» στα Καλάβρυτα


Μια εξαιρετική έκθεση φωτογραφιών για τα 190 χρόνια στρατιωτικής μουσικής φιλοξενούν τα Καλάβρυτα. Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε πριν από λίγο στο τουριστικό περίπτερο στην πλατεία των Καλαβρύτων ο Δήμαρχος  Καλαβρύτων κος Γιώργος Λαζουράς συνοδευόμενος από τον βοηθό Δημάρχου κ. Νίκο Μαγκαφά. Την παρουσίαση της πολύ ενδιαφέρουσας έκθεσης έκανε ο Ταγματάρχης (ΜΣ) Αθανάσιος Μανιάτης. 
Η έκθεση  περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό, αφίσες, προγράμματα συναυλιών, καθώς και αντικείμενα τα οποία αντικατοπτρίζουν ντοκουμέντα από την συγκρότηση της 1ης Στρατιωτικής Μουσικής στο Ναύπλιο το 1825 έως σήμερα.
Η έκθεση μέσα από την ιστορική περιήγηση δύο αιώνων, προσπαθεί να αναδείξει το έργο των Στρατιωτικών Μουσικών, στη διατήρηση της εθνικής ταυτότητας και στην ανύψωση του ηθικού του στρατού και των τοπικών κοινωνιών.
Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 25 Ιουλίου.
http://www.kalavrytanews.com/

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου