Θερινός Εκπαιδευτικός Πλους της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας η τελετή αναχώρησης για τον ετήσιο Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου (ΘΕΠ) της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ), παρουσία του Αρχιεπιστολέα της Διοίκησης Ναυτικής Εκπαίδευσης (ΔΝΕ) Αρχιπλοίαρχου Δημήτριου Αντωναράκου ΠΝ. Στην τελετή επίσης παρέστησαν ο Διοικητής Αμφίβιων Δυνάμεων (ΔΑΔ) Πλοίαρχος Βασίλειος Ασημακόπουλος ΠΝ, ο Διοικητής ΣΜΥΝ Πλοίαρχος Φώτιος Μπότσας ΠΝ καθώς συγγενείς και φίλοι των Δοκίμων Υπαξιωματικών.
        Προ απόπλου, ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος ΠΝ, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό Στόλου Υποναύαρχο Ευθύμιο Μικρό ΠΝ, επισκέφθηκε το αρματαγωγό ΡΟΔΟΣ, με το οποίο θα διεξαχθεί ο εκπαιδευτικός πλους και απεύθυνε χαιρετισμό στους Δόκιμους Υπαξιωματικούς.
        Ο φετινός ΘΕΠ θα διαρκέσει έως την 21 Αυγούστου 2017 και το πλοίο προβλέπεται να καταπλεύσει στους λιμένες Λεμεσού, Κωνστάντζας, Βάρνας, Τήνου και Σούδας Κρήτης.
        Στο ΘΕΠ συμμετέχουν 138 Δόκιμοι Υπαξιωματικοί, εκ των οποίων οι 16 είναι από Κύπρο και 3 από Σενεγάλη, και αντιπροσωπεία σπουδαστών Στρατιωτικών Σχολών (2 από ΣΜΥ - 1 από ΣΤΥΑ - 1 από ΣΥΔ).



        Σκοπός του ΘΕΠ είναι η θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση εν πλω των Δοκίμων Υπαξιωματικών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ειδικότητάς τους, η απόκτηση ναυτικών γνώσεων και εμπειριών, ο εθισμός τους με το θαλάσσιο στοιχείο, η εξοικείωση με την διαβίωση σε Πολεμικό Πλοίο καθώς επίσης και η προβολή του Πολεμικού Ναυτικού και της Ελληνικής Σημαίας στους λιμένες κατάπλου.  
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά