Η Στρατιωτική Μουσική Φρουράς Χανίων συμμετέχει στη μεγαλύτερη συνάντηση φίλων της ελληνικής μουσικήςΤην Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο ενετικό λιμάνι Χανίων η μεγαλύτερη συνάντηση φίλων της ελληνικής μουσικής. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί συγκεντρώνονται και τραγουδάνε για πρώτη φορά μαζί ένα σύντομο πρόγραμμα διάρκειας 30’, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας και με τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Δημιουργούμε έτσι μια μοναδική μουσική εμπειρία, μια ανάμνηση ζωής που εκπέμπει δύναμη, πολιτισμό και αισιοδοξία.
Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν όλες οι μουσικές ομάδες και σύνολα της Κρήτης: χορωδίες (επαγγελματικές, ερασιτεχνικές, σχολικές), βυζαντινοί χοροί, σύνολα παραδοσιακής μουσικής, μικρά ή μεγάλα μουσικά σύνολα, καθηγητές μουσικής με ομάδες μαθητών τους, ωδ...εία και μουσικές σχολές, σωματεία ή κοινωνικοί φορείς με καλλιτεχνική δράση, κ.α.
Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό μελών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να ενσωματωθούν στις μουσικές ομάδες φίλοι ή συγγενείς των μελών αυξάνοντας έτσι την παρουσία της ομάδας στην εκδήλωση.
Οι πρώτες ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη έτσι ώστε να συνδιαμορφώσουν το τελικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια θα λάβουν όλοι τα κείμενα και τις παρτιτούρες των τραγουδιών που θα επιλέξει η οργανωτική επιτροπή. Η προετοιμασία του κάθε συνόλου γίνεται με ευθύνη του καλλιτεχνικού υπευθύνου του.

Οι δηλώσεις ομαδικής συμμετοχής βρίσκονται ήδη στην ιστοσελίδα https://goo.gl/forms/D2biArWmElV0U2t42
Από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές και ατομικές συμμετοχές, για περιορισμένο όμως αριθμό. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση.

Στο χώρο της εκδήλωσης δεν θα υπάρξουν θέσεις κοινού. Ως εκ τούτου η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν δηλώσει ομαδική ή ατομική συμμετοχή.

Η εκδήλωση «είμαστε 1013» εντάσσεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2017, διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων.


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.eimaste1013.gr
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου