Η Στρατιωτική Μουσική Φρουράς Χανίων συμμετέχει στη μεγαλύτερη συνάντηση φίλων της ελληνικής μουσικής



Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο ενετικό λιμάνι Χανίων η μεγαλύτερη συνάντηση φίλων της ελληνικής μουσικής. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικοί συγκεντρώνονται και τραγουδάνε για πρώτη φορά μαζί ένα σύντομο πρόγραμμα διάρκειας 30’, με τη συνοδεία ζωντανής ορχήστρας και με τα πλέον αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Δημιουργούμε έτσι μια μοναδική μουσική εμπειρία, μια ανάμνηση ζωής που εκπέμπει δύναμη, πολιτισμό και αισιοδοξία.
Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετέχουν όλες οι μουσικές ομάδες και σύνολα της Κρήτης: χορωδίες (επαγγελματικές, ερασιτεχνικές, σχολικές), βυζαντινοί χοροί, σύνολα παραδοσιακής μουσικής, μικρά ή μεγάλα μουσικά σύνολα, καθηγητές μουσικής με ομάδες μαθητών τους, ωδ...εία και μουσικές σχολές, σωματεία ή κοινωνικοί φορείς με καλλιτεχνική δράση, κ.α.
Δεν υπάρχει όριο στον αριθμό μελών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να ενσωματωθούν στις μουσικές ομάδες φίλοι ή συγγενείς των μελών αυξάνοντας έτσι την παρουσία της ομάδας στην εκδήλωση.
Οι πρώτες ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη έτσι ώστε να συνδιαμορφώσουν το τελικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια θα λάβουν όλοι τα κείμενα και τις παρτιτούρες των τραγουδιών που θα επιλέξει η οργανωτική επιτροπή. Η προετοιμασία του κάθε συνόλου γίνεται με ευθύνη του καλλιτεχνικού υπευθύνου του.

Οι δηλώσεις ομαδικής συμμετοχής βρίσκονται ήδη στην ιστοσελίδα https://goo.gl/forms/D2biArWmElV0U2t42
Από τη Δευτέρα 19 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές και ατομικές συμμετοχές, για περιορισμένο όμως αριθμό. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση.

Στο χώρο της εκδήλωσης δεν θα υπάρξουν θέσεις κοινού. Ως εκ τούτου η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν δηλώσει ομαδική ή ατομική συμμετοχή.

Η εκδήλωση «είμαστε 1013» εντάσσεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μίκης Θεοδωράκης 2017, διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων Μίκη Θεοδωράκη και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων.


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.eimaste1013.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά