Συνεχίζεται η περιοδεία Παυλόπουλου . Φωτο απο Χιο, Παναγιά και ΛήμνοΗ ΑΕ, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ ολοκλήρωσαν την επίσκεψή τους σε ακριτικά νησιά του Αιγαίου.

Στη Χίο επισκέφθηκαν την 96 ΑΔΤΕ, καθώς και πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος. 

Επίσης μετέβησαν στο Φυλάκιο της Παναγιάς, στην 130 Σμηναρχία Μάχης στη Λήμνο, στο Φυλάκιο του Αγίου Ευστρατίου, ενώ έγινε επίσκεψη σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στο λιμένα του νησιού.

Στον Άγιο Ευστράτιο, η ΑΕ, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Υποσμηναγού (Ι) Νικολάου Σιαλμά.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου