ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΘΑ: Πότε έρχεται στη Βουλή για να ψηφιστεί


Οι στρατιωτικοί περιμένουν την ψήφιση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ για να διαπιστώσουν ποια από τα θέματα που τους απασχολούν κι έχουν να κάνουν κυρίως με τη περαιτέρω παραμονή τους στο στράτευμα αλλά και με θέματα σταδιοδρομίας τους, θα “περάσουν” για να διορθωθούν λάθη και παραλείψεις.

Πότε θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο;

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει ζητήσει και από τον πρόεδρο της Βουλής και από τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου να έρθει προς ψήφιση το νομοσχέδιο πριν από το ολιγοήμερο κλείσιμο του Κοινοβουλίου, λόγω καλοκαιριού.

Επειδή οι ημέρες που απομένουν δεν είναι πολλές και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα προλάβει η Βουλή να συζητήσει και να ψηφίσει το νομοσχέδιο, υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία που θα τηρηθεί…ευλαβικά. Αυτή είναι η 28η Αυγούστου,όπως λένε οι πληροφορίες του Militaire.gr.

Το νομοσχέδιο το περιμένει πως και πως και η ΝΔ, αφού μέσω αυτού θέλει να πετύχει την επαναφορά στελεχών που πρόσφατα έφυγαν από τις ΕΔ.

http://www.limenikanea.gr/2017/07/blog-post_737.html#.WXh00ja1tMs


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά