ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΘΑ: Πότε έρχεται στη Βουλή για να ψηφιστεί


Οι στρατιωτικοί περιμένουν την ψήφιση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ για να διαπιστώσουν ποια από τα θέματα που τους απασχολούν κι έχουν να κάνουν κυρίως με τη περαιτέρω παραμονή τους στο στράτευμα αλλά και με θέματα σταδιοδρομίας τους, θα “περάσουν” για να διορθωθούν λάθη και παραλείψεις.

Πότε θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο;

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος έχει ζητήσει και από τον πρόεδρο της Βουλής και από τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου να έρθει προς ψήφιση το νομοσχέδιο πριν από το ολιγοήμερο κλείσιμο του Κοινοβουλίου, λόγω καλοκαιριού.

Επειδή οι ημέρες που απομένουν δεν είναι πολλές και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα προλάβει η Βουλή να συζητήσει και να ψηφίσει το νομοσχέδιο, υπάρχει εναλλακτική ημερομηνία που θα τηρηθεί…ευλαβικά. Αυτή είναι η 28η Αυγούστου,όπως λένε οι πληροφορίες του Militaire.gr.

Το νομοσχέδιο το περιμένει πως και πως και η ΝΔ, αφού μέσω αυτού θέλει να πετύχει την επαναφορά στελεχών που πρόσφατα έφυγαν από τις ΕΔ.

http://www.limenikanea.gr/2017/07/blog-post_737.html#.WXh00ja1tMs


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου