Βρετανός στρατιωτικός νεκρός στη Δεκέλεια: Τον χτύπησε αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψε

Βρετανός στρατιώτης σκοτώθηκε όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Δεκέλεια. Φωτογραφία: ΚΥΠΕ.


Βρετανός στρατιωτικός, ηλικίας 33 χρόνων, σκοτώθηκε χθες βράδυ στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20.40 χθες το βράδυ, στο δρόμο Αμμοχώστου – Λάρνακας, 100 μέτρα από πρατήριο βενζίνης στη Δεκέλεια.
Συγκεκριμένα, ο οδηγός άγνωστου αυτοκινήτου που κατευθυνόταν προς τη Λάρνακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, κτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα Βρετανό στρατιώτη, που υπηρετεί στις Βρετανικές Βάσεις Δεκέλειας, ηλικίας 33 χρόνων, ο οποίος περπατούσε μαζί με άλλο στρατιώτη στην άκρη του δρόμου, στην ίδια κατεύθυνση με το αυτοκίνητο.
Μετά το συμβάν ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τη σκηνή, αφήνοντας τον άτυχο στρατιώτη αιμόφυρτο στο έδαφος.
Η Αστυνομία των Βάσεων Δεκέλειας, μετά από αξιολόγηση κλειστού συστήματος παρακολούθησης, ζήτησε τη συνδρομή της κυπριακής Αστυνομίας προς εντοπισμό του αυτοκινήτου.
Την υπόθεση διερευνά, λόγω εδαφικής αρμοδιότητας, η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.
http://mignatiou.com

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου