Από τους εορτασμούς για την 105η επέτειο της Ικαριακής Επανάστασης στον Άγιο Κήρυκο

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την 105η επέτειο αποτίναξης του Τουρκικού ζυγού από το νησί της Ικαρίας τη Κυριακή 17 Ιουλίου 2017.
Παρά την αιφνίδια ακύρωση της προγραμματισμένης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Άγιο Κήρυκο, πλήθος κόσμου παρακολούθησε την Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Κηρύκου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου κ.Ευσεβίου και την κατάθεση στεφάνων στην κεντρική πλατεία, όπου εν συνεχεία ο Σαράντος Φράγκος ανάγνωσε τον Πανηγυρικό λόγο της ημέρας.

Στέφανα προς τιμήν της ημέρας κατάθεσαν οι:

Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ήταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ.Πάνος Καμμένος, ο Βουλευτής Σάμου-Ικαρίας-Φούρνων κ.Δημήτρης Σεβαστάκης, Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ.Νικόλαος Κατρακάζος, ο Δήμαρχος Ικαρίας κ.Στέλιος Σταμούλος, ο Έπαρχος Ικαρίας και Φούρνων κ.Παναγιώτης Γενούζος, ο Δήμαρχος Φούρνων Κορσεών κ.Γιάννης Μαρούσης από την Νέα Δημοκρατία ο Βουλευτής επικρατείας κ.Βασίλης Οικονόμου, από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η κ.Λαμπρινή Βατούγιου,Διοικητής Νοσοκομείου Ικαρίας κ.Σταμάτης Καρδάσης, ο Διοικητης 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος Αντώνιος Κωστάκης, Διοικητής της Αστυνομίας Ικαρίας, Διοικητής Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ικαρίας, και Λιμενάρχης Σάμου.
Οι εορτασμοί έκλεισαν με την Αεροπορική επίδειξη της Πολεμικής Αεροπορίας ”ΖΕΥΣ” με αεροσκάφος F-16 Block 52+ το οποίο ήρθε από την 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά, και καθήλωσε τους παρευρισκομένους.

ikariaki.gr









Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά