Λαμία: Σοβαρό τροχαίο για μόνιμο αλεξιπτωτιστή του στρατού - Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας




Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 23χρονος από το πρωί του Σαββάτου ο 23χρονος Παναγιώτης που ενεπλάκη σε τροχαίο και τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο άτυχος 23χρονος που είναι μόνιμος αλεξιπτωτιστής του στρατού έχει χτυπήσει τόσο σοβαρά, που κινδυνεύει, να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι. Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης; Ο πατέρας του είναι επίσης χρόνια καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι από τροχαίο με μηχανή.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί του Σαββάτου έξω από τη Λαμία, στη νέα αερογέφυρα του Σταυρού, ο 23χρονος Παναγιώτης «πέταξε» κυριολεκτικά με την αγαπημένη του μηχανή, για να προσγειωθεί περίπου εκατό μέτρα μακριά, στον παράδρομο. Φορούσε κράνος και δεν χτύπησε στο κεφάλι, ενώ είχε επικοινωνία με όσους έτρεξαν να τον βοηθήσουν, αλλά και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
«Τραυματίας, αλλά τυχερός ο Παναγιώτης, αφού μετά από αυτό το φοβερό τροχαίο, την έβγαλε με μερικά κατάγματα...», έλεγαν όσοι τον ήξεραν. Εξάλλου ήταν ριψοκίνδυνος. Μόνιμος στα αλεξίπτωτα στο στρατό.
Δυστυχώς όμως τα νέα δεν είναι καλά για τον 23χρονο, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας. Ο Παναγιώτης έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και είναι πολύ πιθανό να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Πριν μερικά χρόνια ο πατέρας του σε ένα φοβερό τροχαίο με μηχανή έχασε το δυο πόδια και τα δάχτυλα από τα χέρια του. Επιστρέφοντας στο σπίτι του, στο χωριό Ζηλευτό, είχε καρφωθεί πίσω από ένα αυτοκίνητο με τη μηχανή, η οποία άρπαξε φωτιά και ο άτυχος άνδρας είχε εγκλωβιστεί στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να χάσει τα δύο του πόδια και να καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.
Τώρα ο γιος του κινδυνεύει να βρεθεί στην ίδια θέση. Ας ελπίσουμε ότι ο Παναγιώτης που είναι μαχητής της ζωής, με τη βοήθεια των γιατρών και του Θεού θα καταφέρει και θα σταθεί ξανά στα πόδια του.



Read more: http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/808934/lamia-sovaro-troxaio-gia-monimo-alexiptotisti-toy-stratoy-to-tragiko-paixnidi-tis-moiras#ixzz4nlqfIDzp



Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι γιατροί από το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο έδωσαν συγχαρητήρια στους συναδέλφους τους στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας για την όλη διαχείριση του πολύ σοβαρού αυτού περιστατικού, ενώ και οι χειρουργικές επεμβάσεις που θα ακολουθήσουν θα γίνουν από τον επικεφαλής του Νευροχειρουργικού Τμήματος Κωνσταντίνο Παπαπέτρου

Από το lamiareport:
Τραυματίστηκε 23χρονος με μηχανή έξω από τη Λαμία...
Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 12:00' χθες το μεσημέρι στη νέα αερογέφυρα του Σταυρού, στο δρόμο Λαμίας - Καρπενησίου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 23χρονος είχε κατεύθυνση προς Λειανοκλάδι. Στην αρχή της γέφυρας έχασε τον έλεγχο και μαζί με την μηχανή "πέταξε" και βρέθηκε κάτω από τη γέφυρα στον παράδρομο.

«Ο νεαρός ήταν πολύ τυχερός. Πέρασε ανάμεσα από την κολόνα και τα κιγκλιδώματα που είναι στην αρχή της γέφυρας. Τον έσωσε το κράνος γιατί έσκασε πολλά μέτρα μακριά. Σίγουρα είχε άγιο. Μόλις βγει από το νοσοκομείο να πάει να ανάψει μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του...», είπε διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

Ο 23χρονος δικυκλιστής διακομίστηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας. ενώ η τροχαία Λαμίας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου, που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε έναν ακόμη νέο άνθρωπο.


















Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά