Το ελικόπτερο απάτσι στην Καβάλα (βίντεο)

Το ελικόπτερο απάτσι στην Καβάλα (εντυπωσιακά πλάνα) (video)
Στην Καβάλα πραγματοποιείται το 6 KAVALA AIRSEA SHOW με πλήθος κόσμου να έρχονται στην Πόλη να το παρακολουθήσουν . Ενα απο τα θέματα του φετινού SHOW  είναι και το Apache  που προσγειώθηκε στο λιμάνι τις καβάλας και επέτρεψε τον κόσμο να φωτογραφηθεί μαζί με τους πιλότους

Ανοίγει και πάλι τα… φτερά της από σήμερα Σάββατο η μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα που φιλοξενεί αεροπορικές και ναυτικές επιδείξεις με ελεύθερη είσοδο.
Λίγο μετά το πρωί προσγειώθηκε στο λιμάνι της Καβάλας το μαχητικό ελικόπτερο απάτσι. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, εντυπωσιακά πλάνα.

videotext.gr

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου