ΑΝΕΛ ΡΕΘΥΜΝΟΥ : ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΧΡΩΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥΕπίσκεψη στο Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο των ΑΝΕΛ Ρεθύμνου αποτελούμενο από το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ και Συντονιστή Ρεθύμνου Βαγγέλη Δρυγιαννάκη,τον Υπεύθυνο τομέα Άμυνας  Ρεθύμνου και Πολιτευτή  Νεκτάριο Μεταξάκη,τον Γραμματέα της Συντονιστικής Γιώργο Μιχαηλίδη,τον Ταμία της Συντονιστικής Μανώλη Βαρούχα και τον Πολιτευτή Ηλία Τσικόγια σε προγραμματισμένο ραντεβού.

Τα μέλη του κλιμακίου ξεναγήθηκαν για 90 περίπου λεπτά στους χώρους του Μουσείου απο τον Λοχαγό Κον Παπαδάκη και στην συνέχεια συναντήθηκαν με τον Διοικητή του Μουσείου Αν/σχη Κον Μιχελάκη


Στην συζήτηση που επακολούθησε συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν το Μουσείο,το θέμα εκθεμάτων και εμπλουτισμού τους,το θέμα της καλύτερης οργάνωσης απο απόψεως διαφήμισης,το θέμα της υπαγωγής του μουσείου στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών και της εντός των επόμενων ημερών επίσκεψης του σύμβουλού του ΥΠΕΘΑ και μέλους του Δ.Σ του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών Ταξιάρχου Π.Α Γεωργόπουλου Παναγιώτη για τον ιδιο λόγο,όπως επίσης και οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να αναληφθούν μετά και το κλείσιμο του Πολεμικού Μουσειου Χανίων ούτως ώστε να καταστεί το Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου πόλος έλξης για όλη την Κρήτη,ειτε απο απόψεως επισκεπτών είτε από απόψεως εκδηλώσεων.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ρεθύμνου στηρίζουν το Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου και θα εργαστούν για την επίλυση των θεμάτων που το απασχολούν.

Ανεξάρτητοι Έλληνες Ρεθύμνου

http://an-ell.forumgreek.com/t358-topic


Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου