Τίμησαν πανέμορφη Δεκανέα που ξεμπέρδεψε την ελληνική σημαία

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ  ΒΡΑΒΕΥΣΗ
Τη γλυκύτατη στρατιωτικό Βάσω Μπουμπουλούδη (Δεκανέα ΕΠΟΠ), που έκανε περήφανους όλους Εβρίτες, τους Θρακιώτες αλλά και όλους τους Έλληνες, με την πατριωτική της στάση τίμησε πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, μετά την Θεία Λειτουργία που έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού των ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ.
Ο κ.Λαμπάκης επιβράβευσε με τον καλύτερο τρόπο την ενέργεια της να σκαρφαλώσει πάνω στον ιστό της ελληνικής σημαίας που βρίσκεται μπροστά στο ΚΑΠΗ της Αλεξανδρούπολης και αφού την ξεμπέρδεψε για να κυματίζει όπως πρέπει τις απέδωσε τιμές, προκαλώντας πανελλήνια συγκίνηση και τεράστιο ενδιαφέρον.
ο κ.Λαμπάκης, σύμφωνα με το evros-news.gr, έδωσε μάλιστα μια ελληνική σημαία στην Δεκανέα Βάσω Μπουμπουλούδη, η οποία καταχειροκροτήθκε, ενώ οι γονείς Κώστας και Πόλυ που είχαν έρθει από το χωριό της, το Παλιούρι Διδυμοτείχου, ήταν φυσικό να μην μπορούν να κρύψουν την συγκίνηση τους.

http://www.neakriti.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά