Δ’ΣΣ στην Ξάνθη - Υποστολή σημαίας με «Ζιπκαλήδες»Με την παρουσία ζιπκαλήδων του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης που τίμησαν για άλλη μια φορά την μνήμη των ψυχών που χάθηκαν κατά την Γενοκτονία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 21/5/2017 στις 20.00, η υποστολή της ελληνικής σημαίας που κυματίζει περήφανη στο ρολόι της κεντρικής πλατείας Ξάνθης.

Ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας σκόρπισε η παρουσία των νέων του Συλλόγου μας,ντυμένοι με την υπερήφανη φορεσιά του Πόντιου αντάρτη, των στρατευμένων νιάτων μας και της μπάντας του Δ΄Σώματος Στρατού η οποία παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο και  σιγοτραγουδήσαν και όλοι όσοι βρέθηκαν στην «καρδιά» της Ξάνθης και «χαιρέτισαν» το Σύμβολο των Ελλήνων.

xanthinea
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου