Δ’ΣΣ στην Ξάνθη - Υποστολή σημαίας με «Ζιπκαλήδες»



Με την παρουσία ζιπκαλήδων του Συλλόγου Ποντίων Νομού Ξάνθης που τίμησαν για άλλη μια φορά την μνήμη των ψυχών που χάθηκαν κατά την Γενοκτονία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 21/5/2017 στις 20.00, η υποστολή της ελληνικής σημαίας που κυματίζει περήφανη στο ρολόι της κεντρικής πλατείας Ξάνθης.

Ρίγη συγκίνησης και υπερηφάνειας σκόρπισε η παρουσία των νέων του Συλλόγου μας,ντυμένοι με την υπερήφανη φορεσιά του Πόντιου αντάρτη, των στρατευμένων νιάτων μας και της μπάντας του Δ΄Σώματος Στρατού η οποία παιάνιζε τον Εθνικό Ύμνο και  σιγοτραγουδήσαν και όλοι όσοι βρέθηκαν στην «καρδιά» της Ξάνθης και «χαιρέτισαν» το Σύμβολο των Ελλήνων.





xanthinea
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά